Промоции
НАЈДОСТАПНИ ЦЕНИ НА ПАЗАРОТ!
Punto бензин за 8490 € и Linea дизел за 10990 €   more ...
ПАКЕТ промена на РЕМЕНИ
ПАКЕТ промена на РЕМЕНИ од 3600 денари со вклучена работна рака   more ...
ПАКЕТ промена на МАСЛО и SELENIA МАСЛО
ПАКЕТ промена на МАСЛО и SELENIA МАСЛО од 1900 денари со вклучена работна рака   more ...
ПАКЕТ промена СЕТ КВАЧИЛО/СПОЈКА
ПАКЕТ промена СЕТ КВАЧИЛО/СПОЈКА од 7700 денари со вклучена работна рака   more ...
500L ВЕЌЕ ОД 11.990 €
Сиот простор потребен за забава на вашетo семејство откријте го во 500L:   more ...
Вести и настани
Светска премиера на проектот Fiat Ægea
Глобален модел за глобален бренд: Fiat го претставува својот нов компактен седан, дизајниран во Италија во Центарот за стил FCA, конструиран во Турција во соработка со Tofaş R&D и произведен во фабриката во Бурса за да биде продаван во повеќе од 40 држави членки на EMEA. Името на проектот - Fiat Ægea – во чест на Турција земја која отсекогаш имала стратешка улога за компанијата Fiat Chrysler Automobiles и претставува симболичен мост помеѓу Исток и Запад.   more ...
Специјална серија Fiat 500 Vintage '57: враќање на легендата
Претставен премиерно на Саемот на автомобили во Женева, новиот 500 Vintage '57 e изложен во Историскиот музеј во Торино - Centro Storico Fiat каде традицијата оживува, се пренесува и се обновува.   more ...
Automobile SK ви го претставува MYAUTO
Automobile SK ви го претставува MYAUTO- клубот на сопственици на возила од марките FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA и JEEP..   more ...
Премиерно откривање на новиот Fiat 500X crossover
Fiat 500X кој премиерно е прикажан на Саемот на автомобили во Париз, претставува новиот компактен автомобил од фамилијата на 500 кој го одбележува развојот на брендот и неговата технологија.   more ...

| Најава
 
©2007 Аутомобиле СК, сите права се задржани